Home     Crane Media Espresso
Crane Media Espresso

Crane Media Espresso


Espresso koffieautomaat met automatische bekerafgifte-800 bekers-


Vraag Offerte aan
 

Crane Media Espresso


  • Productinformatie

Dubbel bonenreservoir
Dankzij het "Bean Select"-bonenreservoir met twee kamers kunt u altijd de juiste soort koffiebonen kiezen voor uw koffiespecialiteit. De speciale dichting van het Aromasafe®-deksel garandeert dat u altijd kunt genieten van heerlijke, versgezette koffie.

My Coffee Memory
U wilt uw persoonlijke voorkeur niet telkens opnieuw instellen? Geen probleem!Met de functie "My Coffee Memory" kunt u uw favoriete koffiespecialiteiten individueel instellen. Of u nu een kleine, sterke espresso verkiest of een heerlijk romige latte macchiato met een dikke laag melkschuim, de Melitta® Caffeo Barista® T onthoudt uw persoonlijke voorkeur! Voor maar liefst 4 personen.

18 koffierecepten
Dankzij de productknoppen kunt u met één druk op de knop de 4 klassiekers bereiden: espresso, café crème, cappuccino en latte macchiato. Met de receptenfunctie kunt u nog 14 andere koffiespecialiteiten bereiden, zoals een flat white, ristretto, americano of espresso doppio.

Origineel bereidingsproces
Voor een barista is het belangrijk dat alle ingrediënten in de juiste volgorde en volgens het originele recept worden toegevoegd. Zo wordt bij een latte macchiato de espresso toegevoegd ná het melkschuim en bij een cappuccino is dit net omgekeerd.

TFT-kleurendisplay
Optimaal gebruiksgemak: Dankzij het TFT-kleurendisplay met hoge resolutie is de koffiemachine intuïtief te bedienen. De duidelijke stapsgewijze instructies laten u eenvoudig navigeren door het menu.

Touch & Slide
Met de Touch&Slide-functie kunt u uw koffiemachine eenvoudig instellen en bedienen door de sensorvelden licht aan te raken.

Double Cup-modus
Met de Double Cup-modus kunt u van alle koffiespecialiteiten twee kopjes tegelijk bereiden, met of zonder melk.

All-in-one-uitloop
Met de afzonderlijke pijpjes voor koffie, melk en heet water kunt u uw favoriete drank bereiden zonder uw kopje te verplaatsen. De uitloop is in de hoogte verstelbaar tot 140 mm, zodat er ook voor hoge latte macchiato-glazen voldoende plaats is.

Uitneembare zetgroep
De zetgroep kan gemakkelijk worden gereinigd door deze uit de koffiemachine te nemen. Zo kan ook de binnenkant van de koffiemachine worden gereinigd.

Flexibel plug-in melksysteem

Easy Steam Cleaning
De onderdelen die in contact komen met melk worden snel en hygiënisch gereinigd met warm water en stoom.

Energiebespaarfunctie
Met de 0-Watt-schakelaar kunt u uw CAFFEO Barista® op eender welk moment volledig uitschakelen. Ook de programmeerbare energiebesparende modus en instelbare automatische uitschakelfunctie zorgen voor een zuinig gebruik.